https://www.ahladalil.org
 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  613623عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا  ثلاث انواع من الكباب والكفتة  829894
ادارة المنتدي  ثلاث انواع من الكباب والكفتة  103798
https://www.ahladalil.org
 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  613623عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا  ثلاث انواع من الكباب والكفتة  829894
ادارة المنتدي  ثلاث انواع من الكباب والكفتة  103798
لقد نسيت كلمة السر
منتديات تقنيات
1 / 4
تقنيات حصرية
2 / 4
اطلب استايلك مجانا
3 / 4
استايلات تومبلايت جديدة
4 / 4
دروس اشهار الموقع

المواضيع الأخيرة
»   Sondos
الثلاثاء 03 أكتوبر 2023, 17:03
»   Sondos
الأربعاء 08 فبراير 2023, 16:19
»   Sondos
الثلاثاء 07 فبراير 2023, 15:50
»   Sondos
الخميس 02 فبراير 2023, 15:44
»   Sondos
الثلاثاء 31 يناير 2023, 13:40
»   Sondos
الإثنين 30 يناير 2023, 13:04

ثلاث انواع من الكباب والكفتة

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل

 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  Empty ثلاث انواع من الكباب والكفتة

مُساهمة من طرف Admin السبت 05 يناير 2013, 22:18

السلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاته


طريقة عمل ثلاث انواع من الكباب والكفتة بالصور | recipالسلام عليكم ورحمة الله تعالى وبركاته

 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  Pcgiy

 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  CGzzw


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  D2M1Z


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  Efcd2
اهلا بالحلوين وحشتوني جدا
موضوعي مختلف شوية بس انا حبيت اجمعهم كلهم ف موضوع واحد للاستفادة
عندي ثلاث انواع من الكباب او الكفته
والحمد الله كل اللي يذوقها عندي بتعجبهم وأكيد بيسألوا عن الطريقة
اول نوع الكباب بريحة المشوي والنوع ده ذي الجاهز بالظبط مع فارق نظافة البيت طبعا
يلا نشوف المقادير:
كيلو لحم مفروم وطازج
بصلة كبيرة
3 فص ثوم+ قليل من الكسبرة والشبت
2 م ك صلصة الباربكيو المدخنة
ملح + فلفل اسود مجروش+ هيل مطحون+ رشة قرفة مطحونة
الطريقة
نفرم البصلة مع شوية ملح في المفرمة ونسيبها شوية حتي يخرج منها الماء ثم
نعصر البصل من الماية كويس ونحط البصل فقط ع اللحم مع باقي الإضافات ثم
تفرم كل المكونات مع بعض حتي تتجانس
بقولكوا اية الصور توضح اكثر
هنا كل المكونات مع بعض


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  DtIuD
وهنا نفرمهم مع بعض ف المفرمة


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  Eultl
وده شكلها


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  SBKDs
ثم نشكلها علي السيخ او علي يد المعلقة الخشبية عشان تكون مجوفة م الداخل


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  EZnoN


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  VdUPQ
ثم نرصهم في صينية تيفال ونصب عليها مائة البصل مع مراعاة عدم اضافة
ولانقطة مايه لان هي هاتخرج سوائلها ولما تستوي نكون مولعين قطعة فحم ونضع
في فنجان قطعة زبدة ونضع فوقها الفحم عشان يديكي طعم المشوي


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  BV9Qs
ثم نعلي عليها النار حتي تحمر قليلا وتنشف من السوائل وتقدم
والصراحة النوع ده من الكباب اللي بحب اقدمة في ساندويتش
بنضع الكفتة في الصامولي مع كاتشب ومايونيز وبقدونس اخضر طازج وكمان شرايح
من البصل الابيض وشرائح طماطم وبالتأكيد شوية شطة سائلة ( ياسلام ساندويتش
رووعه والطعم خياال)
وممكن تقدميها مع مكرونة


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  Pcgiy

النوع الثاني
كفتة البقسماط
المقادير:
كيلو ونصف لحم مفروم
كوب بقسماط
كسبرة وشبت طازج
بصلة كبيرة
4 فصوص ثوم
بيضة
ملح وفلفل اسود وهيل مطحون ورشة قرفة وفلفل احمر باربكيو
الطريقة
نضع كل المكونات مع بعض


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  9koKk
ثم نضع البقسماط


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  XQ9FP
ثم نفرم كل المكونات مع بعض ف المفرمة
ثم نشكلها اصابع


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  ZKZzu


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  94Y8f
ثم نحمرها في الزيت


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  Cmd6E
وبعد كدة نضع قطعة زبدة في حلة ع النار ثم الكفتة ثم نضيف حوالي كوب من
المرق مع قطعة ماجي ونتركها ع النار حوالي ثلث ساعه مع التقليب
ودي النتيجة


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  4NQxb


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  Zj0KF


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  Sd9GC
والنوع هذا انا بحب اقدمة مع المكرونة

( النوع الثالث كفتة الرز)
المقادير:
كيلو لحم مفروم
اقل من نصف كيلو رز مصري مطحون
شبت وكسبرة طازجة
بصلة وثوم
ملح وبهارات
الطريقة مثل السابق نخلطهم كلهم في المفرمه
ثم يشكل اصابع ويحمر
ثم نشوح شرايح ثوم في شوية زيت ثم نضيف عصير الطماطم
ومكعب ماجي وفلفل اسود وكمان ذوقي الملح ولما تتسبك الطماطم نضيف الكفتة ونتركها علي النار حتي تستوي وتندمج مع صوص الطماطم
والصراحة دي افضل نوع عندي وبحب اقدمها مع رز حبة وحبة يعني بحمر شوية رز الاول ثم نضيف باقي الرز
وبيطلع عندك واحدة لونها بني خفيف والتاني لونها ابيض
وهذا شكله واعذروني الصورة مش واضحة قوي كنت مستعجلة الأولاد كانوا جوعانين


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  AYazr


 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  F6tHs
والنوع ده احلي حاجه فيه الصوص روووعه مع الرز
أتمني تجربوا اي نوع ان شاء الله تعجبكوا
في رعاية الله وامنه
ولاتحرموني من دعواتكم
الحمد لله الذي أطعمنا وسقانا وكفانا وآوانا فكم ممن لا كافي له ولا مأوي
Admin
Admin
المدير العام
المدير العام

تاريخ التسجيل : 19/04/2009
العمل/الترفيه : مهندس
الموقع : www.ahladalil.net

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  Empty رد: ثلاث انواع من الكباب والكفتة

مُساهمة من طرف صدى الحرمان الإثنين 07 يناير 2013, 12:25

دائما متميز في الانتقاء

سلمت على روعه طرحك

نترقب المزيد من جديدك الرائع

دمت ودام لنا روعه مواضيعك

flower flower flower
صدى الحرمان
صدى الحرمان
مديرة منتدى
مديرة منتدى

تاريخ التسجيل : 23/10/2012

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

 ثلاث انواع من الكباب والكفتة  Empty رد: ثلاث انواع من الكباب والكفتة

مُساهمة من طرف najmi الأربعاء 09 يناير 2013, 08:44

السلام عليكم
شكرا لك على الموضوع
في انتظار كل جديد

najmi
مشرف
مشرف

تاريخ التسجيل : 07/07/2009

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة

إنشاء حساب أو تسجيل الدخول لتستطيع الرد

تحتاج إلى أن يكون عضوا لتستطيع الرد.

انشئ حساب

يمكنك الانضمام لمنتديات تقنيات فعملية التسجيل سهله !


انشاء حساب جديد

تسجيل الدخول

اذا كنت مسجل معنا فيمكنك الدخول بالضغط هنا


تسجيل الدخول

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى