المواضيع الأخيرة
» Sondos
السبت 29 يونيو 2024, 09:26
» Sondos
السبت 29 يونيو 2024, 08:57
» Sondos
الأربعاء 26 يونيو 2024, 13:40
» Sondos
الأربعاء 26 يونيو 2024, 12:12
» Sondos
الثلاثاء 25 يونيو 2024, 12:08
» Sondos
الثلاثاء 25 يونيو 2024, 10:12
» Sondos
الإثنين 24 يونيو 2024, 10:17
» Sondos
الإثنين 24 يونيو 2024, 10:16
» Sondos
الأحد 23 يونيو 2024, 13:30
» Sondos
الأحد 23 يونيو 2024, 12:15
المواضيع الأكثر نشاطاً
الساليزون-------------------
الساليزون-------------------
الساليزون
![الساليزون------------------- %D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%B2%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D9%82-300x198](https://2img.net/h/www.knozmasr.com/wp-content/uploads/2014/11/%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%B2%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D9%82-300x198.jpg)
علبه جبنه كوبايات و دي هاتبقي زي الكريمه ، سوسيس مسلوق و مقطع حلقات ، زتون اسود حلقات ، جبنه رومي مكعبات
طريقه الحشو :-
نقتح جنب واحد من الساليزونه ، و نضع بداخلها الجبنه الكبايات ، و بعدين زتونه و سوسيسه ، و نتركها فى التلاجه لحد وقت التقديم
![الساليزون------------------- %D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%B2%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D9%82-300x198](https://2img.net/h/www.knozmasr.com/wp-content/uploads/2014/11/%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%B2%D9%88%D9%86-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D9%82-300x198.jpg)
المقادير :-
ا كوب دقيق
1 كوب ماء
3 بيضات كبار
رشه ملح
2 كيس فانيليا
2 معلقه زبده صفره بدرجه حراره الغرفه
1 معلقه زيت ذره
1 كوب ماء
3 بيضات كبار
رشه ملح
2 كيس فانيليا
2 معلقه زبده صفره بدرجه حراره الغرفه
1 معلقه زيت ذره
طريقة التحضير :-
1- نحضر وعاء و نضع فيه المياه و الزبده و معلقه الزيت و رشه الملح ثم نترك الماء علي النار تسخن قوي و قبل ما تغلي نطفي عليها
2- ثم نضع كوب الدقيق علي المياه و نقلب بسرعه و نكررالتقليب بالمعلقه الخشب لحد ما تبقي كوره واحده ثم نترك العجينة تبرد
3- نجيب البيض و نضع عليه الفانيليا و نضربه كويس بالشوكه
4- نحط البيض حبه حبه علي العجينه
5- نجيب كيس حلواني و نحط فيه العجينه و نشكله علي صاج مدهون بالزيت و نحطه في الفرن حوالي ربع ساعه و يكون الفرن سخن من حوالي 10 دقايق
الحشو:-2- ثم نضع كوب الدقيق علي المياه و نقلب بسرعه و نكررالتقليب بالمعلقه الخشب لحد ما تبقي كوره واحده ثم نترك العجينة تبرد
3- نجيب البيض و نضع عليه الفانيليا و نضربه كويس بالشوكه
4- نحط البيض حبه حبه علي العجينه
5- نجيب كيس حلواني و نحط فيه العجينه و نشكله علي صاج مدهون بالزيت و نحطه في الفرن حوالي ربع ساعه و يكون الفرن سخن من حوالي 10 دقايق
علبه جبنه كوبايات و دي هاتبقي زي الكريمه ، سوسيس مسلوق و مقطع حلقات ، زتون اسود حلقات ، جبنه رومي مكعبات
طريقه الحشو :-
نقتح جنب واحد من الساليزونه ، و نضع بداخلها الجبنه الكبايات ، و بعدين زتونه و سوسيسه ، و نتركها فى التلاجه لحد وقت التقديم
|
الملكة- مديرة منتدى
- تاريخ التسجيل : 16/05/2012
![الرجوع الى أعلى الصفحة](https://2img.net/i/empty.gif)
![اذهب الى الأسفل](https://2img.net/i/empty.gif)
رد: الساليزون-------------------
تسلم ايدك دايما مبدع ومتتبخل بكل مفيد
جزاكِ الله كل خير عالأنتقاء الرائع
جزاكِ الله كل خير عالأنتقاء الرائع
|
علا المصرى- مستشارة عامة
- تاريخ التسجيل : 25/07/2014
![الرجوع الى أعلى الصفحة](https://2img.net/i/empty.gif)
![اذهب الى الأسفل](https://2img.net/i/empty.gif)
رد: الساليزون-------------------
![الساليزون------------------- 50033283_9474374cf692527ef63d152d0d89be82](https://2img.net/h/img1.liveinternet.ru/images/attach/c/1//50/33/50033283_9474374cf692527ef63d152d0d89be82.gif)
دمت رائعا تقدم كل جديد ومفيد
جهودك مميزة وعظيمة
تقبل مرورى وتقديرى
بارك الله فيك
![الساليزون------------------- 50033283_9474374cf692527ef63d152d0d89be82](https://2img.net/h/img1.liveinternet.ru/images/attach/c/1//50/33/50033283_9474374cf692527ef63d152d0d89be82.gif)
![الساليزون------------------- 375035women](https://2img.net/h/forum.mn66.com/imgcache/2/375035women.gif)
![الساليزون------------------- 1270927687](https://2img.net/h/files.fatakat.com/2010/4/1270927687.gif)
![الساليزون------------------- 512](https://2img.net/h/www.al-wed.com/pic-vb/512.gif)
|
ممدوح السروى- مدير عام
- تاريخ التسجيل : 09/10/2009
![الرجوع الى أعلى الصفحة](https://2img.net/i/empty.gif)
![اذهب الى الأسفل](https://2img.net/i/empty.gif)
رد: الساليزون-------------------
![الساليزون------------------- 28](https://2img.net/h/www.al-wed.com/pic-vb/28.gif)
شكرا وبارك الله فيك على جمال طرحك
الله يعطيك العافية على اخيترك الشيق
سلمت يداك ولك مني اجمل تحية
دام عطاءكم السخي
![الساليزون------------------- 28](https://2img.net/h/www.al-wed.com/pic-vb/28.gif)
|
المسافر البعيد- مدير عام
- تاريخ التسجيل : 18/11/2010
الموقع : www.gold.keuf.net
![الرجوع الى أعلى الصفحة](https://2img.net/i/empty.gif)
![اذهب الى الأسفل](https://2img.net/i/empty.gif)
إنشاء حساب أو تسجيل الدخول لتستطيع الرد
تحتاج إلى أن يكون عضوا لتستطيع الرد.
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى