المواضيع الأخيرة
» Sondos
الأربعاء 28 أغسطس 2024, 07:35
» Sondos
الأربعاء 28 أغسطس 2024, 01:17
» Sondos
الثلاثاء 27 أغسطس 2024, 23:02
» Sondos
الثلاثاء 27 أغسطس 2024, 04:44
» Sondos
الثلاثاء 27 أغسطس 2024, 01:06
» Sondos
الإثنين 26 أغسطس 2024, 20:57
» Sondos
الأحد 25 أغسطس 2024, 23:20
» Sondos
الأحد 25 أغسطس 2024, 19:57
» Sondos
الثلاثاء 20 أغسطس 2024, 22:17
» Sondos
الإثنين 19 أغسطس 2024, 17:59
المواضيع الأكثر نشاطاً
باذنجان باللحم المفروم
باذنجان باللحم المفروم
[size=32] باذنجان باللحم المفروم [/size]
المقادير والطريقه
باذنجان مقطع شرائح بالطول ويقلى بعد مانقليه تتبليه بملح
وفلفل اسودتحشيه بحشوة دجاج او لحم مفروم تكوني مجهزاها من قبل
حطي فوق الحشوه قطعة جبنة موزاريلا طازجة وتلفي شريحة الباذنجان في صينية التقديم حطي شوية من صوص الطماطم اللي هو عباره عن ( فص ثوم محموس في زيت زيتون اذا تشقر الثوم نحط فوقه عصير طماطم مطحونهمع القليل من صلصة الطماطم ورشه من التوابل الايطاليه وبيالة كريمة خفق وحطيه على النار لحد مايتكون معاكي صوص ثقيل )حطي الباذنجان المحشي فوق الصوص بعدين رشي شوية صوص من فوقه مع رشة موزاريلا ورشة توابل ايطاليه حمريه في الفرن من تحت شوية لحد ماتذوب الجبنه اللي في الحشوه ومن فوق لحد ماتذوب الجبنه واللي ماتحب تلف الباذنجان ومستعجله تقدر تسويه بها الطريقه
حطي في الصينية شوي من الصوصبعدين تفرشي شرائح الباذنجان
وتحطي فوقهم الحشوهوشرائح الموزاريلاً وبعدين باذنجان طبقه ثانيهوصوص
وفوقه جبنه مع رشة توابل ايطاليه ويتحمر في الفرن من تحت ومن فوق
المقادير والطريقه
باذنجان مقطع شرائح بالطول ويقلى بعد مانقليه تتبليه بملح
وفلفل اسودتحشيه بحشوة دجاج او لحم مفروم تكوني مجهزاها من قبل
حطي فوق الحشوه قطعة جبنة موزاريلا طازجة وتلفي شريحة الباذنجان في صينية التقديم حطي شوية من صوص الطماطم اللي هو عباره عن ( فص ثوم محموس في زيت زيتون اذا تشقر الثوم نحط فوقه عصير طماطم مطحونهمع القليل من صلصة الطماطم ورشه من التوابل الايطاليه وبيالة كريمة خفق وحطيه على النار لحد مايتكون معاكي صوص ثقيل )حطي الباذنجان المحشي فوق الصوص بعدين رشي شوية صوص من فوقه مع رشة موزاريلا ورشة توابل ايطاليه حمريه في الفرن من تحت شوية لحد ماتذوب الجبنه اللي في الحشوه ومن فوق لحد ماتذوب الجبنه واللي ماتحب تلف الباذنجان ومستعجله تقدر تسويه بها الطريقه
حطي في الصينية شوي من الصوصبعدين تفرشي شرائح الباذنجان
وتحطي فوقهم الحشوهوشرائح الموزاريلاً وبعدين باذنجان طبقه ثانيهوصوص
وفوقه جبنه مع رشة توابل ايطاليه ويتحمر في الفرن من تحت ومن فوق
|
اميرة الاشواق- مشرفة
- تاريخ التسجيل : 07/06/2009
رد: باذنجان باللحم المفروم
يعطيك العافية
على روعـــة الأنتقـــاء والطـــرح
وبأنتظــار جديدك
وشكرا لك
إحترآمي وتقديري
على روعـــة الأنتقـــاء والطـــرح
وبأنتظــار جديدك
وشكرا لك
إحترآمي وتقديري
|
Admin- المدير العام
- تاريخ التسجيل : 19/04/2009
العمل/الترفيه : مهندس
الموقع : www.ahladalil.net
مواضيع مماثلة
» باذنجان محشي باللحم المفروم
» باذنجان باللحم المفري وصوص البشاميل
» ساندويتش باللحم المفروم
» معكرونة باللحم المفروم
» قلقاس باللحم المفروم
» باذنجان باللحم المفري وصوص البشاميل
» ساندويتش باللحم المفروم
» معكرونة باللحم المفروم
» قلقاس باللحم المفروم
إنشاء حساب أو تسجيل الدخول لتستطيع الرد
تحتاج إلى أن يكون عضوا لتستطيع الرد.
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى