المواضيع الأخيرة
» Sondos
اليوم في 13:30
» Sondos
اليوم في 12:15
» Sondos
اليوم في 10:53
» Sondos
أمس في 12:31
» Sondos
أمس في 12:23
» Sondos
الجمعة 21 يونيو 2024, 13:43
» Sondos
الخميس 20 يونيو 2024, 11:27
» Sondos
الخميس 20 يونيو 2024, 10:46
» Sondos
الخميس 20 يونيو 2024, 08:45
» Sondos
الأربعاء 19 يونيو 2024, 14:26
المواضيع الأكثر نشاطاً
جلاش بالبسطرمة والجبنه
جلاش بالبسطرمة والجبنه
جلاش بالبسطرمة والجبنه
الكمية تكفي: 5 أشخاص
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 30 دقيقة
![جلاش بالبسطرمة والجبنه Post-127703-1300968906_thumb](https://2img.net/h/akhawat.islamway.net/forum/uploads/monthly_03_2011/post-127703-1300968906_thumb.jpg)
المقادير:
لفة جلاش
كوب لبن
عدد 1 بيضة
ربع كيلو بسطرمة
ربع كيلو جبنة تركي
جبنة موتزريللا
ثمن كيلو زيتون إسود
طماطم مقطعة صغيرا
فلفل إسود مقطع صغيرا
زبدة
![جلاش بالبسطرمة والجبنه Post-127703-1300969007_thumb](https://2img.net/h/akhawat.islamway.net/forum/uploads/monthly_03_2011/post-127703-1300969007_thumb.jpg)
التحضير: - نجهز الحشوة
نقطع الفلفل الرومي والزيتون الاسود والبسطرمة قطع صغيرة والطماطم نقطعها حلقات
الطبخ: - ونبتدي بقى نضع ورقه الجلاش وندهن السمن واحده بعد واحده لغايه نصف الكميه
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319169947234](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319169947234.jpg)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319170527462](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319170527462.jpg)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319171499186](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319171499186.jpg)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319172373035](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319172373035.jpg)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319173313290](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319173313290.jpg)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319174492480](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319174492480.jpg)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319175051248](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319175051248.jpg)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319177241052](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319177241052.jpg)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319177775012](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319177775012.jpg)
منقول
الكمية تكفي: 5 أشخاص
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 30 دقيقة
![جلاش بالبسطرمة والجبنه Post-127703-1300968906_thumb](https://2img.net/h/akhawat.islamway.net/forum/uploads/monthly_03_2011/post-127703-1300968906_thumb.jpg)
المقادير:
لفة جلاش
كوب لبن
عدد 1 بيضة
ربع كيلو بسطرمة
ربع كيلو جبنة تركي
جبنة موتزريللا
ثمن كيلو زيتون إسود
طماطم مقطعة صغيرا
فلفل إسود مقطع صغيرا
زبدة
![جلاش بالبسطرمة والجبنه Post-127703-1300969007_thumb](https://2img.net/h/akhawat.islamway.net/forum/uploads/monthly_03_2011/post-127703-1300969007_thumb.jpg)
التحضير: - نجهز الحشوة
نقطع الفلفل الرومي والزيتون الاسود والبسطرمة قطع صغيرة والطماطم نقطعها حلقات
الطبخ: - ونبتدي بقى نضع ورقه الجلاش وندهن السمن واحده بعد واحده لغايه نصف الكميه
الجبنة المبشورة
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319169159625](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319169159625.jpg)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319169159625](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319169159625.jpg)
الزيتون الشرايح
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319169947234](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319169947234.jpg)
البسطرمة
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319170527462](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319170527462.jpg)
الطماطم والفلفل الرومي
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319171499186](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319171499186.jpg)
واخر حاجة الجبنة الموتزاريللا ( ممكن نستغني عنها ونحط جبنة مبشورة تاني)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319172373035](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319172373035.jpg)
وبعدين نكمل رص بقية الجلاش وفي الأخر نقطعها بالشكل ده
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319173313290](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319173313290.jpg)
ونكون محضرين كوباية لبن وبيضة ورشة ملح ورشة فلفل ونحطهم علي الصينية بالشكل ده
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319174492480](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319174492480.jpg)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319175051248](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319175051248.jpg)
في ناس بتدخلها الفرن قبل ما تحط اللبن والبيض وبعد 10 دقايق يطلعوا الصينية يحطوا عليها الللبن والبيض ويدخلوها تاني
لكن انا اخدت الطريقة دي من شيف محمود علي قناة النيل للاسرة والطفل وبيطلع حلو اووووي
بحط اللبن والبيض واسيبها 10 دقايق اكون مشغلة الفرن عشان يبقي سخن وبعدين ادخلها
لكن انا اخدت الطريقة دي من شيف محمود علي قناة النيل للاسرة والطفل وبيطلع حلو اووووي
بحط اللبن والبيض واسيبها 10 دقايق اكون مشغلة الفرن عشان يبقي سخن وبعدين ادخلها
درجة حرارة 180 وقومي دخليها الفرن لمدة نصف ساعة
وده شكلها بعد ما استوت وطلعت من الفرن
وده شكلها بعد ما استوت وطلعت من الفرن
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319177241052](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319177241052.jpg)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 13319177775012](https://2img.net/h/files2.fatakat.com/2012/3/13319177775012.jpg)
منقول
|
shamirnda- مديرة منتدى
- تاريخ التسجيل : 02/06/2013
الموقع : http://shamirnda.ahlamontada.com/forum
![الرجوع الى أعلى الصفحة](https://2img.net/i/empty.gif)
![اذهب الى الأسفل](https://2img.net/i/empty.gif)
رد: جلاش بالبسطرمة والجبنه
يسلموو على الموضوع
بارك الله فيكِ
وواصلـــى
تحياتي.
بارك الله فيكِ
وواصلـــى
تحياتي.
|
![](https://i.servimg.com/u/f19/13/93/21/45/ghlasa10.gif)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 7fad1daba2](https://2img.net/h/www.atyab.com/uploadscenter/uploads/7fad1daba2.gif)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه SxS06334](https://2img.net/h/store0.up-00.com/Jul10/SxS06334.gif)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه 01110](https://i.servimg.com/u/f44/12/14/09/21/01110.gif)
![جلاش بالبسطرمة والجبنه Carsclub_48078126](https://2img.net/h/i725.photobucket.com/albums/ww260/Drhmy/carsclub_48078126.gif)
أينكم يا غايبين ؟؟؟؟
آش بيكم دارت لقدار مابان ليكم أثر ولا خبروا بيكم البشارة
ابو المجد- المدير العام
- تاريخ التسجيل : 20/04/2009
العمل/الترفيه : تقني
الموقع : المغرب
![الرجوع الى أعلى الصفحة](https://2img.net/i/empty.gif)
![اذهب الى الأسفل](https://2img.net/i/empty.gif)
إنشاء حساب أو تسجيل الدخول لتستطيع الرد
تحتاج إلى أن يكون عضوا لتستطيع الرد.
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى