المواضيع الأخيرة
» Sondos
الإثنين 25 مارس 2024, 12:03
» Sondos
الإثنين 25 مارس 2024, 10:26
» Sondos
الإثنين 25 مارس 2024, 10:22
» Sondos
الثلاثاء 03 أكتوبر 2023, 17:03
» Sondos
الخميس 25 مايو 2023, 22:47
» Sondos
الأربعاء 08 فبراير 2023, 16:19
» Sondos
الثلاثاء 07 فبراير 2023, 15:50
» Sondos
الخميس 02 فبراير 2023, 15:44
» Sondos
الثلاثاء 31 يناير 2023, 13:40
» Sondos
الإثنين 30 يناير 2023, 13:04
المواضيع الأكثر نشاطاً
بيتزا مارغريتا بعجينة جديدة بالصور
بيتزا مارغريتا بعجينة جديدة بالصور
بيتزا مارغريتا بعجينة جديدة بالصور
بيتزا مارغريتا او مارجريتا :الطعم احلي من دومينوز بيتزا
بالرغم من ان العجينة بسيطة ولكن النتيجة مذهلة
المقادير:
٤ كوب دقيق
٣ م ك حليب بودرة
١ م ك خميرة فورية
١ م ك سكر
١/٢ م ص ملح
ماء حسب العجن (انا خليتها رخوة شوية بتطلع احلي م العجين القاسي)
الطريقة:
نضع كل المكونات ف العجانة بس النهاردة انا حبيت اعجنها بأيدي
يلا علشان نحرك العضلات شوية
ولاحظوا ان العجينة مش فيها زيت وهو ده سر التميز والطعم الاصلي للبيتزا
ونضيف الماء الدافي ونعجن كويس جدا لغاية ما نحس انها بقت ناعمة
لاحظوا ان العجينة طرية
ثم نتركها تختمر ونقطعها ع حسب حجم الصينية
لاحظوا الفقاقيع اللي ف العجينة عشان اتعجنت كويس
هنا انا فردتهم في صينية حجم صغير وعملت منهم خبز بالزيتون
نفردها وغرس اصابعنا فيها ونضع الزيتون ودهنت الوجه بزيت زيتون
مخلوط مع ثوم (بيخلي الطعم جنان)
وهنا للبيتزا دهنت العجينة الاول بزيت الزيتون المخلوط مع الثوم
ثم صوص البيتزا وسبق ونزلت طريقته
ثم نضيف الاجبان(الموزاريلا+شيدر+قشقوان ) والمجموعة دي بتدي نتيجة ذي بيتزا دومينوز وبيكون الجبن دايب ومطاطي
ودي النتيجة
وده شكل الخبز بالزيتون
وهنا عملت خبز ورشيت علي الوجه جبن بارميزان وموزاريلا
طلع يجنن مقرمش من بره وطري من جوه وحلو جدا مع الشاي
بيتزا مارغريتا او مارجريتا :الطعم احلي من دومينوز بيتزا
بالرغم من ان العجينة بسيطة ولكن النتيجة مذهلة
المقادير:
٤ كوب دقيق
٣ م ك حليب بودرة
١ م ك خميرة فورية
١ م ك سكر
١/٢ م ص ملح
ماء حسب العجن (انا خليتها رخوة شوية بتطلع احلي م العجين القاسي)
الطريقة:
نضع كل المكونات ف العجانة بس النهاردة انا حبيت اعجنها بأيدي
يلا علشان نحرك العضلات شوية
ولاحظوا ان العجينة مش فيها زيت وهو ده سر التميز والطعم الاصلي للبيتزا
ونضيف الماء الدافي ونعجن كويس جدا لغاية ما نحس انها بقت ناعمة
لاحظوا ان العجينة طرية
ثم نتركها تختمر ونقطعها ع حسب حجم الصينية
لاحظوا الفقاقيع اللي ف العجينة عشان اتعجنت كويس
هنا انا فردتهم في صينية حجم صغير وعملت منهم خبز بالزيتون
نفردها وغرس اصابعنا فيها ونضع الزيتون ودهنت الوجه بزيت زيتون
مخلوط مع ثوم (بيخلي الطعم جنان)
وهنا للبيتزا دهنت العجينة الاول بزيت الزيتون المخلوط مع الثوم
ثم صوص البيتزا وسبق ونزلت طريقته
ثم نضيف الاجبان(الموزاريلا+شيدر+قشقوان ) والمجموعة دي بتدي نتيجة ذي بيتزا دومينوز وبيكون الجبن دايب ومطاطي
ودي النتيجة
وده شكل الخبز بالزيتون
وهنا عملت خبز ورشيت علي الوجه جبن بارميزان وموزاريلا
طلع يجنن مقرمش من بره وطري من جوه وحلو جدا مع الشاي
|
بسمة- مديرة منتدى
- تاريخ التسجيل : 28/01/2011
الموقع : http://3alami.hooxs.com/forum
رد: بيتزا مارغريتا بعجينة جديدة بالصور
همممممممممممممممممممممممممم
تسلم الايادى وصفة ولا اسهل ولا اجمل من كدة
الله يباركلنا فيكى ياقمر
احلى وردة لعيونك
تسلم الايادى وصفة ولا اسهل ولا اجمل من كدة
الله يباركلنا فيكى ياقمر
احلى وردة لعيونك
|
ملاك الروووح- مديرة منتدى
- تاريخ التسجيل : 31/01/2012
إنشاء حساب أو تسجيل الدخول لتستطيع الرد
تحتاج إلى أن يكون عضوا لتستطيع الرد.
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى